• 1403/06/10 - 09:57
  • زمان مطالعه: کمتر از یک دقیقه
پیام تسلیت مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پی درگذشت دکتر ابوتراب قنبری

به گزارش روابط عمومی مدیریت حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان؛

دکتر ابوتراب قنبری رئیس اسبق دانشگاه علوم پزشکی گیلان پس از گذشت یک دوره تحمل بیماری، دار فانی را در یکی از بیمارستان های مرکز استان، وداع گفت.

دکتر قنبری متولد ۱۳۲۳، متخصص روانپزشکی و استادیار بازنشسته گروه روانپزشکی دانشگاه علوم پزشکی گیلان بود.

ریاست مرکز آموزشی درمانی شفا  رشت، معاونت درمان دانشگاه علوم پزشکی گیلان و ریاست دانشگاه علوم پزشکی گیلان از جمله سوابق این مدیر فقید استان گیلان بوده است.

اسمعیل زودلی- مدیر حراست دانشگاه علوم پزشکی گیلان در پیامی ارتحال استاد قنبری را تسلیت گفت و تلاش ها و زحمات رئیس اسبق دانشگاه را برای گیلانیان و جامعه دانشگاهی فراموش نشدنی توصیف کرد.

دکتر قنبری از سال ۱۳۶۹ تا ۱۳۷۷ مسئولیت  ریاست دانشگاه علوم پزشکی و خدمات بهداشتی درمانی را عهده دار بود.

• گروه خبری : گروه های مطالب,اخبار حراست,اخبار اختصاصی ,اطلاعیه ها,رویدادها,آرشیو گزارش های تصویری,گالری تصاویر ,اخبار فوری
زهرا عابدین زاده

زهرا عابدین زاده